Ομαδικά

Pilatespalmosbanner4

To Pilates δεν είναι απλά μία ακόμη μέθοδος γυμναστκής. Είναι ένας παλιός και ταυτόχρονα ένας σύγχρονος τρόπος φροντίδας του σώματος, η εκγύμνασή σας δεν περιορίζεται μόνο σε ασκήσεις ενδυνάμωσης, αλλά και σε θεραπεία ή αποκατάσταση από τραυματισμούς, χρόνιες μυοσκελετικές παθήσεις, ή πόνους στο σώμα (μέση, γόνατα, ώμους κ.τ.λ.) είναι μια διαφορετική προσέγγιση που δουλεύουμε συνδιαστικά με άλλες τεχνικές. Στόχος η καλή φυσική κατάσταση, ή εξάληψη ή μείωση των πόνων, η ευεξία, η ισορροπία πνευματική και σωματική και η γνώση για το ίδιο μας το σώμα.

Yoga

Η γιόγκα περιλαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό από ασκήσεις και τεχνικές. Η γιόγκα περιγράφεται ως η ένωση της ατομικής συνείδησης-πνεύματος (jivatma) με τη συμπανηκή συνείδηση-πνεύμα (paramatma). Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται στην Γιόγκα αποτελούνται από σωματικές ασκήσεις (asanas), διαλογιστικές (meditation techniques) και αναπνευστικές πρακτικές (pranayama) καθώς και βαθιά χαλάρωση (yoga nidra). Στον χώρο του Fitness, η Χάθα Γιόγκα είναι περισσότερο γνωστή ως ένας συνδυασμός σωματικών ασκήσεων και βαθιάς χαλάρωσης. Η Χάθα Γιόγκα δίνει έμφαση στην ποιότητα της κίνησης παρά στην ποσότητα και είναι πολύ διαφορετική από κάθε άλλο είδος άσκησης. Είναι το μόνο είδος που δουλεύει δίχως να καταπονεί τους μυς και με το κέντρο βάρους του ίδιου του σώματος ενδυναμώνει τους μυς.

Crossfit

To CrossFit είναι ένα καινούριο άθλημα και όχι απλά ένα σύστημα προπόνησης. Το αγώνισμά του αποτελείται ουσιαστικά από ασκήσεις της ολυμπιακής άρσης βαρών, της ενόργανης γυμναστικής, του power lifting, του στίβου, της κωπηλασίας και πολλών άλλων πολυαρθρικών ασκήσεων, οι οποίες επιλέγονται εντελώς τυχαία και εκτελούνται με βασικό ανταγωνιστή τον χρόνο.

TRX

Πρόκειται για έναν ανθεκτικό ιμάντα με λαβές, με τον οποίο μπορείτε να γυμνάσετε όλες τις μυϊκές σας ομάδες με μία άσκηση και ειδικά τους κοιλιακούς και τους ραχιαίους σας. Με πιο απλά λόγια, είναι ειδικά λάστιχα που κρέμονται από το ταβάνι του γυμναστηρίου και εσείς τραβάτε χρησιμοποιώντας μόνο το βάρος του σώματός σας. Είναι, δηλαδή, ένας τύπος άσκησης που χρησιμοποιεί τη βαρύτητα και το βάρος του σώματός σας, με σκοπό να αναπτύξετε δύναμη, ισορροπία, ευλυγισία, σταθερότητα κορμού και αρθρώσεων και συντονισμό, αυξάνοντας την οστική μάζα και αποφεύγοντας κακώσεις και τραυματισμούς.

Spinning

Με χρήση στατικών ποδηλάτων μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο studio και με την καθοδήγηση εξειδικευμένου spinning instructor, το πρόγραμμα spinning προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες σας ενώ γυμνάζει πόδια, μπράτσα, ώμους και κοιλιακούς. Η προπόνηση ποδηλασίας εσωτερικού χώρου, περιλαμβάνει ασκήσεις, που γυμνάζουν όλες τις μυϊκές ομάδες που ενεργούν κατά την ποδηλασία. Η προπόνηση είναι διαλειμματική με εναλλαγές ρυθμού πάνω σε στατικό ποδήλατο πίστας. Η αντίσταση προέρχεται από τον μπροστινό τροχό και είναι ρυθμιζόμενη, υπάρχει φρένο, η σέλα ρυθμίζεται κάθετα και οριζόντια.

Zumba

Η Zumba® δεν είναι σημαντική μόνο για το σώμα αλλά και για το πνεύμα, είναι μια μέθοδος που σε κάνει να νιώθεις καλά! Συμβάλλει στη βελτίωση της ψυχολογίας, της αυτοπεποίθησης, της εικόνας που έχει ο καθένας για τον εαυτό του! Υπάρχουν κάποια πολύ εύκολα βασικά βήματα που επαναλαμβάνονται σπς χορογραφίες, οπότε είναι κάτι εύκολο και διασκεδαστικό! Οι ρουτίνες περιλαμβάνουν διαλειμματικές προπονήσεις όπου αργοί και γρήγοροι ρυθμοί εναλλάσσονται για να τονώσουν και να σμιλέψουν το σώμα σας, ενώ συγχρόνως καίτε λίπος.

Tumbao

Η λέξη σημαίνει ρυθμός, κίνηση και θεωρείται ότι ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του Tumbao που εκφράζεται στο περπάτημά του και γενικά στον τρόπο με τον οποίο κινείται. Πρόκειται για έναν συνδυασμό αεροβικών κινήσεων με τεχνικές χορού που βοηθούν στο σώμα να εκφραστεί. Οι χορογραφίες έχουν τα βασικά βήματα λάτιν χορών (salsa, bachata, merenque, reggaeton) σε συνδυασμό με αερόβια κίνηση.

Piloxing

Ασκήσεις ενδυνάμωσης, τόνωσης των μυών και ευλυγισίας από το Pilates και έκανε μια μείξη με τη δύναμη, την ευκινησία, και την ταχύτητα που περιλαμβάνουν οι προπονήσεις στο μποξ.